Info
x
Buna
|
sotto077510 1 mesaj Membru din: 28/01/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 22:41
Am o nelamurire cu privire la masina mea.Am un wolsvagen transporter,motor diesel de 1600 cm3.Am parcurs 40.000 km de la R1 si de aprox o luna de zile intampin probleme in mers cu motorul,de ex:de la treapta 1 la 3 ajung pana la 60km/h,dupa care schimb teabta 4 si imediat mi se reduce viteza,masina incepe sa vibreze,se ridica temperatura la apa si scoate fum alb si sunt obligata sa schimb neaparat in treapta mai joasa,dupa o mica portiune parcursa isi revine,unde pot schimba iarasi la o treapta superioara si dupa nici 5 km se repeta aceeasi problema.Am schimbat filtrul de ulei,de motorina,de aer,instalatia de alimentare,am verificat si motorul are compresie peste 22 bari,am verificat vacumul si se manifesta la fel.Care ar fi problema si ce as putea sa ii mai fac pentru ca nu ii dau de cap,am reparat pana si chiuloasa ,nu scoate gaze si nu consuma ulei.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
surubel 7 mesaje Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 07:23
dupa parerea mea este posibil sa nu fie chiuloasa buna adica nu etanseaza bine pe blocul motor ,ar trebuii incercat o garnitura de chiuloasa si dupa aceea mers pe rind in ordine: injectoare,instalatie racire,instalatie alimentare etc
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 08:14
sal, nu sunt mecanic, doar imi dau cu parerea ca problema nu ar fi de la motor, daca nu se intampla nimic in treptele 1-2-3, poate cutia e defecta...
|
gygy_sotto 11 mesaje Membru din: 4/01/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:53
Aceeasi problema am avut-o si eu, dar cu motorul pe benzina. Pompa de motorina ai verificat-o? La mine pompa baga benzina putina, dar suficienta pentru treptele I-IV, dar insuficienta pt treapta aV-a. O data cu cresterea vitezei, creste si consumul. Vibratiile pe care le simti cred ca se datoreaza mersului subturat. Din nou, tot pompa poate fi de vina. Ca sa fii sigura cea e pompa, mergi cu ea in treapta III mai mult timp, cu motorul mai turat, si dupa cativa km ar trebui sa prezinte aceleasi simptome ca si la treapta IV. Pentru temperatura apei nu gasesc o explicatie, singura idee care imi vine in minte e ca ar putea fi de vina chiar treapta a IV-a de la cutia de viteze.
Iti urez bafta la depistat problema... odata depistata... mai departe e simplu.
|
gygy_sotto 11 mesaje Membru din: 4/01/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:56
P.S; sa ne anunti si pe noi cum ai rezolvat situatia!
|
Puia_Daniel_1 2 mesaje Membru din: 18/04/2012 |
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 22:18
pompa de alimentare din pompa de injectie