back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre asigurari de viata alianz tiriac asigurari.

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 21:23

In anul 2005 am incheiat o asigurare de viata de tip unit-linked la Alianz Tiriac Asigurari
Dupa ce platesc vreo 3.5 ani ratele corect caut sa aflu si eu ce sa intamplat cu investitia mea la aceasta societate de asigurari . Solicitand explicatii de modul cum au fost investiti banii si ce profit au adus pentru perioada respectiva am primit explicatii legate de criza care prin acei nu exista . asa ca am insistat ce credeti ca raspund salariatii respetabilei institutii Tiriac . Deoarece doriti sa o reziliati polita dv mai valoreaza astazi doar 622 euro restul pana la 1400 eurao sau evaporat datorita crizei . Ei ce ziceti Cati or mai fi inselati in acest mod de institutia al carui actionar principal este Dl Tiriac . Asa ca parerea mea este sa va feriti cat puteti de Alianz Tiriac Asigurari. Nu sant afirmatii gratuite detinem documente autentice . La vremea vremii vom reveni cu Nume si agentia unde sa intamplat acest fenomen.

Raporteaza abuz de limbaj
9am244879

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 15:02

Ai grija ce postezi, ca dezinformezi. Noi nici asa nu suntem informati, ignoram informatia si ne informam dupa ureche, nu de la persoane calificate.
Eu am beneficiat de 2 polite tip unit-linked (au componenta de investitii pe fonduri - sunt mai multe produse - tu alegi ni functie de evolutia fondurilor ce procent din suma platita sa se investeasca in fonduri - le poti urmarii evolutia pe site-ul Allianz).
Din cte imi dau seama nici nu te-a mai interesat timp de 3 ani si ceva asigurarea. Acest tip de asigurare cu componenta de investitii este pentru cei ce accepta si riscul.
Poate te-ai gandit la castig fabulos, dupa 3 ani , in general dupa 7 ani politele se echilibreaza si cat ai platit atat apare in cont, la maturitate se vede castigul.
Te rog vorbeste in cunostinta de cauza. Iar cand alegi o asigurare, alege-o in functie de scop si obiectivul ce doresti sa il finalizezi.

In rest toate cele bune.
viata buna si prospera.

aditzugl

13 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 00:01

Da , asa cum zice si 9am244879 , ai ales un produs despre care nu stiai nimic , si nu zic ca este numai vina ta ! Bineinteles este si vina celui care te-a consiliat ! Si inca un aspect , cum a specificat si Dl 9am244879 , acest tip de asigurare , este destinat persoanelor care sun dispuse sa riste ! Eu sunt consilier financiar , la o firma rivala , deci n-am nimic cu firma Alliantz !
Succesuri si-mi pare rau pentru ce ai patit , dar data viitoare vei stii ce ai de facut ! Pana la urma , din greseli invatam !

| Varianta pentru tiparire a topicului Despre Asigurari de Viata Alianz Tiriac Asigurari.
Mergi la: