back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Atentie la reteaua de service autoitalia,mai ales provincie

strafarazvan

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:20

Salut,

Legat de autoitalia,cea mai proasta retea de sevice.
,cine detine fiat si are accident in luna august ,nu va ganditi ca ve-ti scapa usor!!
una,accidentul ca accidentul.

DAR IN LUNA AGUST ITALIENII SUNT IN CONCEDIU DECI NU LIVREAZA PIESELE.TRE SA I MARE NORC SA TI LE GASESCA. IN TARA.
Deci sa incep cu inceputul am avut accident joi 13 aug,am bagat masina in service AUTOMONZA din Adresa: Str. C-tin Brancusi nr.5, Craiova,acolo .toate bune ,in ziua cand am predat masina,numai cuvinte de lauda,o reparam repede ,facem dregem.
Sun a doua saptamana ,mi se spune ca nu au decontat GENERALI SA
bun !! sun asiguratorul, dupa 8 zile asiguratorul achita dauna.asta se intampla undeva i jurul datei de 21 august. www.9am.ro/comunitate/forum/new_topic/2112.html# nervii tutun la greu!! logic masina la schimb ,nimicwww.9am.ro/comunitate/forum/new_topic/2112.html#
Sun a doua saptamana. a treia. si pana azi cand imi spune ca de-a beea acum a venit tirul AZI 12 SEPTEMNBRIE cu piesele in ROMANICAwww.9am.ro/comunitate/forum/new_topic/2112.html#
AA AM UITAT SA PRECIZEZ CA SUNT DIN BUCURESTI SI AM LASAT MASINA IN CRAIOVA , DEOARECE ACCIDENTUL S-A INTAMPLAT IN DRUM SPRE CRAIOVA!!www.9am.ro/comunitate/forum/new_topic/2112.html#
PE LANGA ASTA NCI ACUM NU AM MASINA.. SI M-AM GANDIT SA SUN LA OPC, SA REZOLVE EI PROBLEMA ,CA DE MINCIUNILE LOR SUNT SATUL img.9am.ro/comunitate/img/topic_icons/icon8.gif
SPER CA DUPA 15 SEPTEMBRIE SA AM TOTUSI MASINA!!
AVIZ AMATORILOR. SUCCES SI SA NU FACE-TI CA MINE!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:11

imi pare rau pentru tine chear nu stiam de acest inconvenient am avut masina de serviciu fiat si am fost multumit de aceasta marca fie ca a fost panda punto sau albea

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 23:37

Imi pare rau pt incident, dar macar stii ca nu ai de-a face cu asigurarile, asa la astia stii care e problema, dar uite de ex am avut un geam inlocuit pe banii mei si de 4 luni astept despagubirea de la casco. Si acum am revopsit bara pe casco, insa am scos masina pe o garantie (care o iau in momentul in care se da acceptul de plata). Si coincidenta ca pe 13 ai avut accidentul

Regret ca traiesc in Romania
| Varianta pentru tiparire a topicului atentie la reteaua de service autoitalia,mai ales provincie
Mergi la: