Info
x
Vanzari auto
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 14 August 2009, ora 18:15
Vand FORD CONECT -AN FABRICATIE 2007 -SCHIMBAT PLANETARE ,DISC AMBREIAJ,PARBRIZ,PLACUTE FRANA ...PRET 4000 E + TVA , facturabil si negociabil.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 18:24
vand trabant superlong -an de fabricatie i.e.n.-schimbat volan de pe dreapta pe mijloc,totul nou si la cele mai inalte standarde de calitate iso 9002 certificare,pret nenegociabil,cine da mai mult o ia,a lui e pe vecie+tva 22%[ca cica atata o sa-l faca],fara chitanta,bon sau factura fiscala,URGENT
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 18:26
cine,ce mai vinde,cine,ce mai cumpara,hai la bursa fratilor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 18:27
apropo,primul anunt postat e pe bune,restul cine sau ce posteaza e treaba si/sau dreptul lui,fiecare raspunde pt.marfa pusa in circulatie
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 11:10
Schimb Dacie 1100 ,noua (acum 30 de ani),cinci roti ,sase geamuri ,dotata cu detector de radar,radio care prinde Europa Libera ,volan,scaune,trei randuri de chei ,contra Maybachu' lui Becalli +diferenta palat Aleea Alexandru, numarul 1.Rog seriozitate!
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 00:50
Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 09:01
De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... Te-ai facut ca nu ma vezi ieri cand ti-am facut cu mana semn hotarat sa negociem tranzactia. Dom'le ,nu mai faceti afaceri daca nu dati dovada de seriozitate.! PS:Ma intereseaza planurile complete ale tronsonului de metrou ce face obiectul negocierii noastre, deoarece vreau sa stiu daca am acces cu Maybachul prin tunel .Nu vreau sa ajung in situatia de a utiliza o ranga in cazul unor eventuale probleme legate de... usi blocate..De asemenea ma intereseaza si daca se poate trece terenul metroului din intravilan in extravilan deoarece nu vreau sa ma plimb cu Maybachul doar prin Bucuresti
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 09:09
sunteti admirabili
de unde va vin ideile astea,atit de traznite ? eh,tinerete-tinerete jucausa....ce bine ca mai aveti chef de joaca ! asta-nseamna ca nu-i totul pierdut ! va doresc o zi buna
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 14:57
De la: vaneamarin, la data 2009-08-17 09:01:15De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... Dom'le eu sunt foarte serios dumneata sa ai banii , nu asa doar sa-mi faci cu mana ...eu aranjez totul cu trecerea din intravilan in extravilan (o sa fie mai greu cand e invers , dar se poate ,,cu putina bunavointa,,)insa trebuie sa-mi spui unde sa fie iesirea in extravilan ...la ce autostrada .... ca doar nu vrei sa te plimbi cu Maybach-ul pe miriste (asta doar daca nu-l tunezi si-i pui sine ca la tren ,il faci tren de suprafata ...) Chestia cu usile blocate se rezolva nu trebuie sa folosesti ranga ,daca ai Maybach tunat pe sine ,o sa ai si mecanic / sofer si o sa ai sigur semnal de alarma ...asta doar daca te prinde(blocarea usilor ) in interior ..i
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:00
Dar o bucata de spatiu aerian aveti de vinzare. Nu de alta, dar am auzit ca se privatizeaza si asta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:06
De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:00:54Dar o bucata de spatiu aerian aveti de vinzare. Nu de alta, dar am auzit ca se privatizeaza si asta. Pai ..e la mintea cocosului ( de unde o fi vorba asta ..ca doar nu e el cel mai prost...?) daca se vinde pamant (atentie ,nu teren) pe Luna e floare la ureche cu spatiul aerian ,ce alde Tiriac si Becali cei care au avioane, nu au si ei o particica personala din spatiul aerian ,...cineva trebuie sa-i dirijeze prin turnul de control sa aiba culoar liber ,,,,..asa ca bani sa ai ca oferte se gasesc pe masura....(banilor ...doar nu prostiei ...)
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:09
De la: alehin, la data 2009-08-17 15:06:58De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:00:54Dar o bucata de spatiu aerian aveti de vinzare. Nu de alta, dar am auzit ca se privatizeaza si asta. Aaaaa ...era sa uit nu mi-ati spus cum vreti (spatiul aerian) la metru ,la bucata , sau vreti doar sa cumparati dreptul de exploatare ,actiuni ... ?
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:10
O bucata de spatiu cosmic...daca nu avem acte de folosire a spatiului respectic, o incurcam.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:14
De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:10:10O bucata de spatiu cosmic...daca nu avem acte de folosire a spatiului respectic, o incurcam. Nu-i nimic primiti dreptul de habitatie viagera ...nu aveti nevoie de mai mult ...ne intelegem cu proprietarul (cin-o fi el Alah ,Mahomed . Dumnezeu...) |
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:18
Nu vezi ca habitatie viagera e pe pamint. Acolo in spatiul cosmic sau ceruri e cam definitiv. E cam invers de cum credem noi.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:24
De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:18:06Nu vezi ca habitatie viagera e pe pamint. Acolo in spatiul cosmic sau ceruri e cam definitiv. E cam invers de cum credem noi. Asta cu ,,definitiv ,, poate nu e chiar asa caci si acolo exista poate in functie de fiecare dupa ,,aluatul,, propriu si conf I si III si periferie si centru ...dupa posibilitati .(binenteles nu financiare ).coane Fanica ... |
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:27
Oricum masinile si casele nu le luam cu noi. Poate amintirea formelor lor si satisfactia ca le-am avut.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:34
eh,daca amintirea formelor si satisfactia ca le-am avut e puternica,s-ar putea sa mai venim o data si-nca o data dupa ele,pina intelegem ca-s nemicnicii !
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:37
De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:27:29Oricum masinile si casele nu le luam cu noi. Poate amintirea formelor lor si satisfactia ca le-am avut. Pai cum sa nu le luam? Isus nu a plecat din mormant cu tot corpul lui fizic ...el doar atat a avut ...dar noi oameni cu stare .... trebuie sa luam si masini si case si pat ,,..altfel de ce preotii incurajeaza credinciosii sa dea de pomana dupa moartea cuiva , pat ,masa scaun ,mancare ,,si ce-o mai fi ...aaa ..bani in buzunarul mortului sa aiba sa dea la vamile cerului .....? de ce nu si masina doar n-o sa mearga pe jos daca toata viata lui a mers cu masina ...? |
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:39
De la: alehin, la data 2009-08-17 15:37:18De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:27:29Oricum masinile si casele nu le luam cu noi. Poate amintirea formelor lor si satisfactia ca le-am avut. Isus a avut moarte clinica. Sa fim seriosi. Vezi ca ne iau astia la bataie cu astfel de postari la auto.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:26
De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... Vezi ca te ia dracu' de nu te vezi - cum iti permiti sa vinzi proprietatea mea -tot ce e sub pamant e al meu ! semnat SCARAOSCHI !!! |
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:39
De la: karpov, la data 2009-08-17 19:26:10De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... Scuzati domnu" Scaraoschi ,eu doar va faceam publicitate , sunt intermediar de bunuri subterane si supraterane ...si eu ..un comision ..sefu"
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:42
De la: karpov, la data 2009-08-17 19:26:10ai dreptate talica si tot ce e pe pamant imi apartine, semnat ANTIHRISTUDe la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri....
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:46
De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:00:54Dar o bucata de spatiu aerian aveti de vinzare. Nu de alta, dar am auzit ca se privatizeaza si asta.PAMANT PE LUNA SI PE MARTE VAND IO,CINEVA INTERESAT,NU MIHAITA CA N-ARE BANI,ALTU'???
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:52
De la: alehin, la data 2009-08-17 15:37:18n-a plecat dom'ne,am vorbit io cu el,i-a imbatat pe paznicii de la pestera una din haremu' lui si l-a desfasurat de toalele alea cu care se-ngroapa iudeii in picioare ca monumentele de arta,fara cruce ,doar cu ceva acolo si l-a carat in carca prin tot satu' asa mort cum era sa vada oamenii ca inca misca si n-a murit de tot,dupa care l-a pus in alta groapa ca se imputise si mirosea urat,cam asta-i treaba cu mantuitorul prostilor din taramul cretinilorDe la: nastasemihail, la data 2009-08-17 15:27:29Oricum masinile si casele nu le luam cu noi. Poate amintirea formelor lor si satisfactia ca le-am avut.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 21:09
eu am inceput cu un anunt serios cu vanzarea unui Ford ca sa-l ajut pe domnul ION Tiriac sa-si vanda fordurile si mertanele ca a ajuns saracul sa le dea cu 30-40 % mai ieftin si tot nu gaseste fraieri sa le cumpere si nu mai are tizul lui ION ION ION ION TIRIAC al - 2 - le-ea , bani de drogi ( plural pentru drog ) - chiar si-a bagat dracul coada pe aici -oare de ce nu ne ajuta cre(s)tinii ca pe celelalte to-pici te impiedici de ei la tot pasul - unde e ioana DRAK sa ne sprijine cu relatiile ei ??? Unde sunt ingerii domnului Scaraoski -Satana -Drakul - Devil si tot neamul lor ! HELAP ( n.r. ajutor ) !!!
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 21:16
De la: karpov, la data 2009-08-17 21:09:35 eu am inceput cu un anunt serios cu vanzarea unui Ford ca sa-l ajut pe domnul ION Tiriac sa-si vanda fordurile si mertanele ca a ajuns saracul sa le dea cu 30-40 % mai ieftin si tot nu gaseste fraieri sa le cumpere si nu mai are tizul lui ION ION ION ION TIRIAC al - 2 - le-ea , bani de drogi ( plural pentru drog ) - chiar si-a bagat dracul coada pe aici -oare de ce nu ne ajuta cre(s)tinii ca pe celelalte to-pici te impiedici de ei la tot pasul - unde e ioana DRAK sa ne sprijine cu relatiile ei ??? Unde sunt ingerii domnului Scaraoski -Satana -Drakul - Devil si tot neamul lor ! HELAP ( n.r. ajutor ) !!!bre karpoave,io sunt bre,capablanca spasski[cum de nu ma mai sti?!]io am avertizat tot crestinu' ca aici se fac vanzari de fiarele dracului[autoturisme cum le zic satanistii,ptiu ,piei satana],da' vad ca ei nu prea au bagat sama[si-au bagat in schimb picioru']
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 21:17
De la: alehin, la data 2009-08-17 19:39:34De la: karpov, la data 2009-08-17 19:26:10De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... DRAKU SA TE AJUTE ,fata mea ! Sa nu se mai intample ca o sa te arda focurile RAIULUI si o sa mananci o vesnicie numai mere padurete ca strabunica lui ioana drak adica Evva in(e)cestuoasa ! |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 21:28
De la: karpov, la data 2009-08-17 21:17:58De la: alehin, la data 2009-08-17 19:39:34De la: karpov, la data 2009-08-17 19:26:10De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri....
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 22:18
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-17 21:28:47De la: karpov, la data 2009-08-17 21:17:58De la: alehin, la data 2009-08-17 19:39:34De la: karpov, la data 2009-08-17 19:26:10De la: alehin, la data 2009-08-17 00:50:37Vand metrou tronson Republica -P-TA UNIRII ,LOCOMOTIVA NOUA 2009 ,SASE VAGOANE REVIZIE FACUTA ANUL ASTA (consum mic ,nepoluant buna investitie ...afacere cu statul...,posed licenta transport persoane ,pret negociabil ,eventual troc - ma gasiti in statie la P-ta Unirii ...ma vedeti ...sunt eu ala imbracat la costum albastru , cu sapca ...va fac cu mana .... Astept propuneri.... |
|
|
|

Dom'le ,nu mai faceti afaceri daca nu dati dovada de seriozitate.!
de unde va vin ideile astea,atit de traznite ?
eh,tinerete-tinerete jucausa....ce bine ca mai aveti chef de joaca !
asta-nseamna ca nu-i totul pierdut ! va doresc o zi buna