back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Votati ! votati ! votati ! dar pe cine? va spune voiculescu de la psd !!!!!!

vladtepessecXXI_

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 15:23

ce mai PERICULOASA ALIANTA !!!! PSD-PNL-PC-UDMR
-CAND se FACE O ALIANTA ??????-cand un partid sau altul este INCAPABIL sa obtina 50%+1 din electorat !!si asta pentru ca in special cele de mai sus mentionate au dat dovata pe parcursul anilor de RAHITISM POLITIC,DESPOTISM ,HOTIE,ne-ati CALCAT in PICIOARE DEMNITATEA ,PERSONALITATEA ,MANDRIA de a NE SIMTI ROMANI,ne-ati CIURUIT BUZUNARELE cu MITRALIERELE VOASTRE BOLSEVICE,ne-ati SUPT pana si MADUVA SPINARII ,acum SUNTETI INFOMETATI dupa 4 ANI de STAT PE BARA si VI S-AU SUBTIAT CONTURILE si DEJA va vedeti LA TRON INSCAUNATI ! dar ca niste CERSETORI si DEPENDENTI de VOTURILE NOASTRE realizati ca NICI UNUL nu va obtine 50%+1 pentru a-si asuma pe deplin RESPONSABILITATEA FAPTELOR si a DECIZIILOR asa cum ar fi normal, si ca niste INCAPABILI apelati la ALIANTA ! NE-ATI SUBESTIMAT TAVARASI !V-ATI TRADAT NEAMUL si TARA prin faptele voastre de coruptie de care ati dat dovada nu o singura data in 18 ani caci si acum ati condus din CULISE folosindu-va de tantalaii PNL ca de niste marionete dar FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE ! SPER CU TARIE ca de DATA ACEASTA va vom invinge NOI CEI MULTI pe voi si pe cei pe care va bazati, adica PENSIONARII si toti NOSTALGICII VREMURILOR APUSE si fiecare dintr-e VOI sa AJUNGA FARA IMUNITATEA in CARE V-ATI RUPT DANTURA ajungand ACOLO UNDE VA ESTE LOCUL!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
VLADTEPESSECXXI
alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 20:56

si totusi ... tu cine zici ca e mai bun?.. ca i-ai cam facut cu apa si otet pe toti...... eu sincer.. sunt sustinator al psd-ul.. am si multe argumente.........

O zi frumoasa

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 23:32

Huuuuuooooooooooooooooooooo!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 23:33

De la: alincaba, la data 2008-12-04 20:56:22si totusi ... tu cine zici ca e mai bun?.. ca i-ai cam facut cu apa si otet pe toti...... eu sincer.. sunt sustinator al psd-ul.. am si multe argumente.........

O zi frumoasa

| Varianta pentru tiparire a topicului VOTATI ! VOTATI ! VOTATI ! dar pe cine? va spune VOICULESCU de la PSD !!!!!!
Mergi la: