back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fotbalul romanesc in europa

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

BADEa

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2008, ora 22:29

Ce parere aveti despre sansele echipelor romanesti in cupele europene?

Bazyleu

8 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 23:34

Snt roman......ok...dar nu cred k Steaua sau CFR vor trece de grupe...iar in UEFA.......slabe sanse pt toate...nasol dar real....parerea mea

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 15:47

Sunt clujean deci sunt CFRist nu mi-as putea perminte sa tin cu o echipa din capitala deoarece acoloi mafie... Stie o tara intreaga... cel putin provincia sau orasele care au echipe in liga I. In Bucuresti furandu-se si cumparand meciuri se ajunge foarte usor ca echipa din capitala pe podium dar in cupele europene ce fac? CFR daca joaca cum trebuie si ii arbitrata corect poate ajunge departe.

Steaua mai greu... obijnuita cu meciuri castigate pe bani mai greu castigi cu echipe mari fara sa dai bani... doar daca joci pe bune. Rapid si Dinamo la fel... slab ca brischa. Poli Timisoara ii fara experienta astfel ca mai trebuie sa treaca un pic de vreme pana sa joce k-lumea. Unirea urziceni si Vaslui uite ca pot face o faza frumoasa deoarece si ele sunt echipe valoroase si in campionat se vede ca nu fura ca si echipele din capitala. Forza CFR si toti daca joca corect pot face performante.

Shaggy
petro2006

11 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 17:24

: sml-happy0141: sunt din cluj. eu unu tin cu echipele din romania dar, din pacate nu mai avem fotbal!!TOT CEI FOTBAL SEREZUMA LA BANI.unele echipe inca nu au prins gustu banilorpentru ca multi is staini.TRAGETI CONCLUZIILE VA MULTUMESC

laurica

6 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 19:56

Acum eu locuiesc in ANGLIA.NU stiu nimic despre echipele romanesti cu cine joaca,etc.Steaua cu cine joaca?

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:14

De la: big_petro2006, la data 2008-09-20 17:24:13 : sml-happy0141: sunt din cluj. eu unu tin cu echipele din romania dar, din pacate nu mai avem fotbal!!TOT CEI FOTBAL SEREZUMA LA BANI.unele echipe inca nu au prins gustu banilorpentru ca multi is staini.TRAGETI CONCLUZIILE VA MULTUMESC

Nu zici rau ce zici

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:15

De la: laurica, la data 2008-09-23 19:56:32Acum eu locuiesc in ANGLIA.NU stiu nimic despre echipele romanesti cu cine joaca,etc.Steaua cu cine joaca?

Cauta pe net... si nu uita Steaua nu joca fotbal... ce sa joce cu cine? Aia nu joca fotbal... fura scorurile.

Shaggy
BADEa

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 12:24

De steaua nici nu mai merita sa discutam...oricum sunt mizeria cumplita a fotbalului romanesc. Nu au nicio sansa in grupe UCL, la fel si CFR, nu cred ca le va tine piept lui Chelsea si din nou celor de la AS Roma. Au avut noroc ca au prins aia o zi proasta.. Oricum scorul ramane in istorie...
Timisoara intradevar, nu are experienta si este si destul de bulversata dupa ultimele evenimente, Urziceniul ar putea sa fie Rapidul de acum cativa ani cand speria Europa. Dinamo si Rapid sunt pe muchie de cutit, sa vedem ce vor face in retur...

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 14:36

De la: BADEa, la data 2008-09-28 12:24:29De steaua nici nu mai merita sa discutam...oricum sunt mizeria cumplita a fotbalului romanesc. Nu au nicio sansa in grupe UCL, la fel si CFR, nu cred ca le va tine piept lui Chelsea si din nou celor de la AS Roma. Au avut noroc ca au prins aia o zi proasta.. Oricum scorul ramane in istorie...
Timisoara intradevar, nu are experienta si este si destul de bulversata dupa ultimele evenimente, Urziceniul ar putea sa fie Rapidul de acum cativa ani cand speria Europa. Dinamo si Rapid sunt pe muchie de cutit, sa vedem ce vor face in retur...

Mai vedem noi miercuri ce a face CFR... eu sunt optimist pentru ca vad cum joca CFR fotbal... si joaca nu gluma.

Shaggy
Bazyleu

8 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 14:41

Imi cer scuze ca am commentat mai sus legat de sansele echipelor romanesti in UCL....daca stiam k aici comenteaza numai persoanele din cluj treceam la alta stire......aici trebuie sa postatzi ceva adevarat nu in opinia ta....mai ales persoana care zice ca in Bucuresti e mafia.....asa o fi...dar daca eratzi mai buni bateatzi Steaua in meciu direct de aseara....sa terminat 1-1...deci suntetzi egali cu mafiotzii....suntetzi la fel...Va doresc o dulce infrangere cu chelsea....sa va arate ei fotbal....

Bazyleu

8 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 14:43

Si inca ceva pt "suteudaniel8"....Timisoara nu are experienta,ok?.....ok...ai dreptate...CFRU are experienta....are experienta lu 0-3 cu anorthosis

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 23:27

De la: Bazyleu, la data 2008-09-28 14:43:35Si inca ceva pt "suteudaniel8"....Timisoara nu are experienta,ok?.....ok...ai dreptate...CFRU are experienta....are experienta lu 0-3 cu anorthosis

Ba da... pierde acasa cu 2-1 cu partizan belgrad la fel si CFR cu anortosis tot 3-1 o luat-o acas... dar o invatat ca nui gluma si o batut la roma cu 2-1 si lasa vrajeala ca aia o fo' anu' trecut. Noi vorbim de prezent si de acuma. Tu traieste in trecut in lumea ta. Ciau (apropo romani se luau cu ciua amu' 2000 de ani si pentru tine ce traesti din trecut ar fi o moda sa folosesti cuvantul ciau)

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 23:34

De la: Bazyleu, la data 2008-09-28 14:41:16Imi cer scuze ca am commentat mai sus legat de sansele echipelor romanesti in UCL....daca stiam k aici comenteaza numai persoanele din cluj treceam la alta stire......aici trebuie sa postatzi ceva adevarat nu in opinia ta....mai ales persoana care zice ca in Bucuresti e mafia.....asa o fi...dar daca eratzi mai buni bateatzi Steaua in meciu direct de aseara....sa terminat 1-1...deci suntetzi egali cu mafiotzii....suntetzi la fel...Va doresc o dulce infrangere cu chelsea....sa va arate ei fotbal....

Poi treci la alta stire nu cred ca ii interesat cineva de tine si de mesajele tale asa ca mutate la alta stire. Acolo in capitala se fura daca nu stii... de ce acuma la meciu cu CFR steaua o pus 3 arbitri din bucuresti si nu din alte orase? Nu se fura... 80 % din meci am fost pe ei si mai ca era sa le-o dam in buza... hai la meci sa vezi cum dezavantajeaza arbitri meciurile provinciei cu echipele din capitala. Tu numa comentezi fara sa ai habar. Suntem la valoare mai mare fara sa cumparam meciurile, decat mafiotii care fura. Nu suntem egali cu ei... si nici nu ne vor egala. Dulce infrangere sa aiba echipa ta de suflet. Apropo ce nu zici cu ce echipa ti? Ti rusine de ea si de ce rezultate are.

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 23:46

De la: Bazyleu, la data 2008-09-28 14:41:16Imi cer scuze ca am commentat mai sus legat de sansele echipelor romanesti in UCL....daca stiam k aici comenteaza numai persoanele din cluj treceam la alta stire......aici trebuie sa postatzi ceva adevarat nu in opinia ta....mai ales persoana care zice ca in Bucuresti e mafia.....asa o fi...dar daca eratzi mai buni bateatzi Steaua in meciu direct de aseara....sa terminat 1-1...deci suntetzi egali cu mafiotzii....suntetzi la fel...Va doresc o dulce infrangere cu chelsea....sa va arate ei fotbal....

Cum cum? Infrangere cu Chelsea... ca am avut bara si ocazii cai puteam bate... numa gurai de tine. Nu iam lasat sa joce bine de aia joca rau. O jucat Chelsea cu Terry, Drogba, Cech, Lampard, Malouda, Balack... cu cel mai valoros lot. Nu mai ai ce comenta.

Dar eu tot astept sa vad cu ce echipa ti sa ma iau ase de ea... una din cele 5 eliminate in "joia neagra" daca ar fi numa de unirea sau vaslui nu mash lega. In rest si de steaua as avea. Tzi cumva cu spicu arudsat?

Shaggy
calinnegrea1

3 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 13:28

calinnegrea.poftim??????????????fotbal romanesc?....fotbal lipsa...doar galerii agresive.

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 14:28

De la: calinnegrea1, la data 2008-10-04 13:28:15calinnegrea.poftim??????????????fotbal romanesc?....fotbal lipsa...doar galerii agresive.

Cam da... cei de la m"u"eversitatea cl"n"j, steaua, rapid, dinamo... trag clubul in jos. Mai bine ar canta si siar iubi echipa decat sa faca prostii iar clubul sa fie depunctat

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 21:03

Sunt platiti, fff, bine, dar ;unii, nu sunt seriosi! Isi iau banii degeaba! Pacat, insa, ca nu ; vor merge mai departe!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:29

De la: suteudaniel8, la data 2008-09-20 15:47:34Sunt clujean deci sunt CFRist nu mi-as putea perminte sa tin cu o echipa din capitala deoarece acoloi mafie... Stie o tara intreaga... cel putin provincia sau orasele care au echipe in liga I. In Bucuresti furandu-se si cumparand meciuri se ajunge foarte usor ca echipa din capitala pe podium dar in cupele europene ce fac? CFR daca joaca cum trebuie si ii arbitrata corect poate ajunge departe.

Steaua mai greu... obijnuita cu meciuri castigate pe bani mai greu castigi cu echipe mari fara sa dai bani... doar daca joci pe bune. Rapid si Dinamo la fel... slab ca brischa. Poli Timisoara ii fara experienta astfel ca mai trebuie sa treaca un pic de vreme pana sa joce k-lumea. Unirea urziceni si Vaslui uite ca pot face o faza frumoasa deoarece si ele sunt echipe valoroase si in campionat se vede ca nu fura ca si echipele din capitala. Forza CFR si toti daca joca corect pot face performante.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:30

bai ceferistule pune talica mana pe carte si lasa fotbalul sa- l judece cine se pricepe HAI STEAUA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:30

De la: marygeo2006, la data 2008-10-04 21:03:48 Sunt platiti, fff, bine, dar ;unii, nu sunt seriosi! Isi iau banii degeaba! Pacat, insa, ca nu ; vor merge mai departe!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:32

asa serviciu toti vrem,mergem acolo,jucam nu jucam banii ii luam,castigam nu castigam ne luam primele de porc si de vacanta,halal serviciu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:32

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-04 14:28:54
De la: calinnegrea1, la data 2008-10-04 13:28:15calinnegrea.poftim??????????????fotbal romanesc?....fotbal lipsa...doar galerii agresive.

Cam da... cei de la m"u"eversitatea cl"n"j, steaua, rapid, dinamo... trag clubul in jos. Mai bine ar canta si siar iubi echipa decat sa faca prostii iar clubul sa fie depunctat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:33

poate ne canti si noua un psalm,ceva,ce zici?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:34

De la: BADEa, la data 2008-09-28 12:24:29De steaua nici nu mai merita sa discutam...oricum sunt mizeria cumplita a fotbalului romanesc. Nu au nicio sansa in grupe UCL, la fel si CFR, nu cred ca le va tine piept lui Chelsea si din nou celor de la AS Roma. Au avut noroc ca au prins aia o zi proasta.. Oricum scorul ramane in istorie...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:35

taticu ,dar talica de cand nu ai folosit sapunul?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:46

De la: suteudaniel8, la data 2008-09-24 23:15:57
De la: laurica, la data 2008-09-23 19:56:32Acum eu locuiesc in ANGLIA.NU stiu nimic despre echipele romanesti cu cine joaca,etc.Steaua cu cine joaca?

Cauta pe net... si nu uita Steaua nu joca fotbal... ce sa joce cu cine? Aia nu joca fotbal... fura scorurile.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:47

BAI CEFERISTULE DA-TI BASCA PE SPATE CA SA VEZI ADEVARUL,CFR CLUJ NU-I ECHIPA DE FOTBAL,ESTE ADUNATURA DE NEGRI,TIGANI SI ALTI TREPADUSI,CAPISCI?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:48

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-03 23:46:11

Cum cum? Infrangere cu Chelsea... ca am avut bara si ocazii cai puteam bate... numa gurai de tine. Nu iam lasat sa joce bine de aia joca rau. O jucat Chelsea cu Terry, Drogba, Cech, Lampard, Malouda, Balack... cu cel mai valoros lot. Nu mai ai ce comenta.

Dar eu tot astept sa vad cu ce echipa ti sa ma iau ase de ea... una din cele 5 eliminate in "joia neagra" daca ar fi numa de unirea sau vaslui nu mash lega. In rest si de steaua as avea. Tzi cumva cu spicu arudsat?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:49

TATICU'NU MAI FA PE ANALISTU SI INVATA SA SCRI CORECT ROMANESTE

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:49

De la: suteudaniel8, la data 2008-09-28 23:34:48

Poi treci la alta stire nu cred ca ii interesat cineva de tine si de mesajele tale asa ca mutate la alta stire. Acolo in capitala se fura daca nu stii... de ce acuma la meciu cu CFR steaua o pus 3 arbitri din bucuresti si nu din alte orase? Nu se fura... 80 % din meci am fost pe ei si mai ca era sa le-o dam in buza... hai la meci sa vezi cum dezavantajeaza arbitri meciurile provinciei cu echipele din capitala. Tu numa comentezi fara sa ai habar. Suntem la valoare mai mare fara sa cumparam meciurile, decat mafiotii care fura. Nu suntem egali cu ei... si nici nu ne vor egala. Dulce infrangere sa aiba echipa ta de suflet. Apropo ce nu zici cu ce echipa ti? Ti rusine de ea si de ce rezultate are.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Fotbalul romanesc in Europa
Mergi la: