Social 24 Mai 2018 00:11
Tatuajele 3D sunt inca la moda, tinerii optand adesea pentru aceasta tehnica de-a dreptul fabuloasa. Realizate cu ajutorul unei tehnici aparte, de lumini si umbre, tatuajele 3D au capacitatea de a pacali ochiul si de a se juca cu mintea privitorului. Este nevoie de indemanare, rabdare si creativitate pentru a crea o asemenea opera de arta, insa precum se va observa si din imaginile de mai jos rezultatele sunt fantastice si convingatoare.

Tatuajele 3D au o semnificatie deosebita pentru purtator. In general, nu se imprima pe piele ceva la intamplare,acestea constituie mai mult decat un simplu desen si cu siguranta sunt mai mult decat un gest facut in adolescenta din dorinta acerba de iesi in evidenta. In general, tatuajele pot spune multe despre o persoana, te pot ajuta sa o cunosti mai bine, sa iti dai seama ce anume ii place. Pana la urma tatuajele reprezinta arta prin care iti poti exprima trairile, care iti reflecta intr-o oarecare masura personalitatea, acestea avand capacitatea de a trezi o emotie puternica ori de cate ori este privit de persoana care il poarta.

Pentru ca sunt atat de complexe si pot exprima atat de multe lucruri, ne-am gandit sa facem o selectie cu cele mai interesante tatuaje 3D, care se vor juca cu mintea ta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.