Social 22 Martie 2018 18:54 de Clara Vacaru
Dan Piraro, unul dintre artistii veterani ai ilustratiilor, reda, in desenele sale, o nota umoristica ce ne poate convinge ca orice eveniment, frustrare sau suparare pot fi depasite prin zambet. Piraro, ale carui desene au cunoscut celebritatea in perioada in care ziarele si revistele erau la mare cautare, a facut tranzitia catre publicarea ilustratiilor sale pe internet, acolo unde competitia este acerba.

Cunoasterea psihicului uman in cele mai fine aspecte ale sale si simtul ironiei l-au facut cunoscut si in mediul virtual, astfel ca desenele sale se bucura de un mare succes si aici, nu doar pe hartie. Piraro face cate un desen in fiecare zi, 365 de zile pe an, iar in cele ce urmeaza puteti vedea, si admira, cateva dintre ele. Pentru mai multe ilustratii, puteti accesa site-ul bizarro.com sau pagina de Facebook Dan Piraro Bizarro Comics.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.