La numai 27 de ani cantareata americana a devenit un simbol de talent, eleganta, clasa si bun simt, constituind un model pentru femei din intreaga lume.

In luna februarie a acestui an a castigat premiul Grammy, albumul "1989" al artistei fiind catalogat drept "albumul anului".

De asemenea, cantareata country-pop americana a fost desemnata "Artistul anului 2015" de editorii revistei Billboard, care au laudat realizarile vedetei printre care se numarau la acel moment un turneu mondial, numeroase single-uri de succes si un album de studio cu vanzari impresionante, care a primit din partea aceleiasi reviste titlul de "Albumul anului". Taylor Swift a primit acelasi titlu si in 2009, dupa succesul fenomenal al celui de-al doilea album de studio al sau, intitulat "Fearless".

Pe langa acestea realizari, trebuie subliniat ca artista arata iresprosabil la fiecare aparitie. Afla la ce trucuri apeleaza!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.