S-a dat startul pregatirilor pentru intampinarea sarbatorilor pascale, lasandu-se pe ultima suta de metri cele mai importante evenimente. Daca se tine cont de multele traditii si obiceiuri, crestine sau pagane, vopsitul oualelor de Paste este programat pentru Joia Mare, eveniment care marcheaza inceputul Patimilor lui Hristos.

Daca vrei ca anul asta sa incerci ceva diferit si sa renunti la produsele din comert, sa stii ca este mai usor decat credeai sa obtii culori naturale si vii pentru vopsitul oualor, cu produse pe care deja le ai in casa. Fara cheltuieli suplimentare, gasesti ceva sugestii la indemana pentru a obtine nuante unice.

Procesul dinaintea pregatirii lor este acelasi: spalat coaja cu detergent, sters bine, fiert (15-20 de minute) cu pulbere (concentratie de 2 linguri pentru prafuri) sau verdeturi (pana la un pumn pentru ierburi) la 4 cani de apa, lustruire cu un servetel imbibat cu ulei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.