Incredibil 5 Mai 2017 16:32 de Clara Vacaru
Tatuajele recente arata foarte bine si au culori intense, dar v-ati intrebat vreodata ce se va intampla peste cativa ani? Ei bine, imaginile de mai jos va pot oferi raspunsul. De ce se ajunge in situatia in care desenele se uratesc sau se sterg in timp? Ei bine, in cazul in care va doriti un tatuaj, este bine sa stiti ca un tus ieftin duce, in timp, la estimparea culorilor, iar culorile tusului sunt si ele deosebit de importante. De exemplu, cu cat mai deschise sunt nuantele, cu atat sunt sanse mai mari ca ele sa se stearga in timp.

Un alt aspect de luat in seama este locul in care alegeti sa va faceti tatuajul. Altfel spus, un tatuaj pe brate sau picioare, zone expuse mult in viata de zi cu zi, se va estompa mai repede decat unul pe spate, scrie boredpanda.com.

Pentru ca tatuajele sa isi pastreze culorile cat mai mult timp, cel mai indicat este sa urmati toate sfaturile artistului care il executa si sa optati pentru culori mai inchise, de calitate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.