Google a publicat lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2017, videoclipurile fiind impartite in "virale" (sau trending) si muzicale. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2017 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de interactivitate al video-urilor si tipul lor. Indiferent de tara insa, trebuie sa precizam ca melodia "Despacito", a lui Luis Fonsi, ocupa locul 1 in topul celor mai vizualizate videoclipuri din lume, fiind vedeta incontastabila a anului 2017 (cu peste 4 miliarde de vizualizari, este si cea mai ascultata piesa vreodata, de pe Youtube). Sa vedem insa care sunt cele mai populare videoclipuri in randul romanilor (clasamentul este facut in ordinea descrescatoare a vizualizarilor):


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.