Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Nu este o simpla leguma! 7 motive pentru care este recomandat consumul de sfecla rosie

Sursa foto: pixabay.com

Scade tensiunea arteriala

1/7
Sursa foto: pixabay.com

Lupta impotriva inflamatiilor

2/7
Sursa foto: pixabay.com

Previne cancerul

3/7
Sursa foto: pixabay.com

Previne bolile hepatice

4/7
Sursa foto: pixabay.com

Stimuleaza tranzitul intestinal

5/7
Sursa foto: pixabay.com

Preintampina formarea varicelor

6/7
Sursa foto: pixabay.com

Combate anemia

7/7

Sfecla rosie a aparut pe coastele Marii Mediterane si a fost consumata inca din Antichitate, fiind extrem de apreciata pentru proprietatile sale medicinale si cicatrizante. Inca din vechime a fost folosita pentru tratarea unor afectiuni precum febra, constipatie si probleme ale pielii.

Aceasta leguma, fie ca este consumata in otet, proaspata sau coapta, este considerata de nutritionisti un adevarat superaliment si nici nu este de mirare avand in vedere cat de bogata este in substante nutritive esentiale pentru sanatate. Este o sursa excelenta de vitamine (A, B, C, E, K), minerale (magneziu, fosfor, fier, calciu, potasiu, magan) si fibre, fiind un aliment-minune, care poate contribui la combatarea unor boli grave. Iata, asadar, cateva motive intemeiate pentru a manca mai des sfecla rosie.

Ultima ora din Business pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe