Sport 9 Iunie 2018 16:15 de Clara Vacaru
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.
UPDATE: Simona Halep A CASTIGAT finala de la ROLAND-GARROS. Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open, scrie News.ro.

UPDATE: Simona Halep a castigat setul al doilea cu 6-4.


UPDATE
: Halep - Stephens 3 - 6. Americanca și-a adjudecat primul set în doar 41 de minute. A inceput setul II.


În tribunele arene Philippe Chatrier se află, printre alţii, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

Înaintea finalei, s-a ţinut un moment de reculegere pentru fosta mare jucătoare braziliană de tenis Maria Bueno, care a decedat, vineri, la vârsta de 78 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.