Sport 25 Mai 2018 11:24
Chiar daca a pierdut finala si in anul 2014, dar si in 2017, jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 in lume, a declarat pentru Sports Illustrated ca nu are resentimente in ceea ce priveste turneul de la Roland Garros.

"Dupa cum se spune, fara resentimente. Am castigat trofeul la juniori aici. Este aproape de tara mea. Iubesc Parisul, sa fiu aici si sa vizitez orasul. Poate voi locui acolo intr-o buna zi. Iubesc totul in legatura cu acest turneu", i-a spus Simona Halep jurnalistului Jon Wertheim, dupa ce a fost chestionata in legatura cu relatia sa cu French Open.

Sportiva a tinut sa precizeze ca momentul cel mai fericit al carierei sale a fost finala din 2014 de la Roland Garros: "Dupa meci nu am fost foarte trista, stiam ca Sarapova este o jucatoare mare si o mare campioana. Nu spun ca nu eram increzatoare, dar nici ca stiam ca voi castiga. Eram undeva la mijloc si echilibrul era foarte bun. Am fost bucuroasa. Nu m-am suparat".

Jucatoarea din Constanta a marturisit si ca un psiholog sportiv a ajutat-o sa isi accepte nereusitele. "Incerc sa joc perfect si poate fi frustrant atunci cand nu reusesti, desi, fireste, perfectiunea este ceva imposibil. Scopul este sa incerc in continuare sa ating perfectiunea, dar sa fiu mai toleranta cu mine insami atunci cand acest lucru nu se intampla", a mai spus ea, citata de ziaruldeiasi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.