Sport 16 Aprilie 2018 09:56
Liviu Dragnea a declarat ca a purtat discutii doar cu unul dintre candidatii care participa la alegerile Federatiei Romane de Fotbal, acela fiind Ionut Lupescu. 

”Singurul om cu care am vorbit a fost Ionut Lupescu! A fost singurul care m-a cautat acum o luna si jumatate sau chiar doua luni, mi-e greu acum sa stabilesc exact perioada, si mi-a spus despre intentia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui si i-am spus ca daca va fi ales presedinte al federatiei, atunci va avea toata sustinerea mea!

Am spus ca singurul om cu care am discutat este Ionut Lupescu. Este nevoie de o schimbare profunda in modul de abordare a fotbalului de catre noua conducere a Federatiei Romane de Fotbal!”, a spus Dragnea, potrivit Digisport.

Ionut Lupescu este sustinut de nume mari ale fotbalului romanesc precum Mircea Lucescu, Ioan Andone, Ilie Balaci sau Razvan Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.