Sport 15 Aprilie 2018 12:15
S-au aplicat mai multe sanctiuni in urma incidentelor violente de la meciul disputat intre CSA Steaua si Academia Rapid, care s-a desfasurat pe Arena Nationala in cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a.

"Au fost constatate si aplicate 77 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 42.480 de lei pentru participarea si provocarea de scandal, patrunderea pe suprafata de joc sau injurii si savarsirea de acte si gesturi obscene. 57 de persoane au primit sanctiunea complementara de interzicere a accesului la competitii sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an - 25 d epersoane -1an, 32 de persoane - 6 luni", informeaza Jandarmeria.

In egala masura, au fost constatate si 11 fapte de natura penala, actele de sesizare fiind intocmite de organele competente.

De asemenea, amenzi in valuare de 5.000 de lei au luat atat organizatorii meciului, cat si societatea privata de securitate, pentru nerespectarea obligatiilor care le reveneau conform legii cu privire la asigurarea conditiilor de siguranta a spectatorilor, noteaza hotnews.ro.

Citeste si: Incidente produse de suporteri la meciul CSA Steaua - Academia Rapid

Iata ce s-a intamplat la meci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.