Vedeta irlandeza a artelor martiale mixte (MMA) Conor McGregor a fost inculpat pentru agresiune si huliganism de catre politia new-yorkeza, dupa ce a ranit joi un alt luptator dupa in timpul violentelor petrecute la prezentarea unui meci in Brooklyn, relateaza AFP.

Un purtator de cuvant al politiei new-yorkeze a confirmat ca McGregor a fost inculpat pentru trei agresiuni, dupa ce s-a prezentat la un comisariat.

Unul dintre prietenii sai, Cian Cowley, tot irlandez, a fost inculpat si el pentru agresiune si huliganism.

McGregor, 29 ani, a perturbat joi prezentarea unei gale organizate sambata la New York de UFC (Ultimate Fighting Championship), principalul promotor de lupte MMA.

Dupa ce luptatorii au urcat intr-un microbuz, McGregor si prietenii sai au aruncat cu diverse obiecte spre ei. McGregor a a spart parbrizul unui microbuz cu un carucior de supermarket, iar cioburile au ranit fata americanului Michael Chieva, potrivit presedintelui UFC, Dana White.

Chiesa a anuntat, ulterior, joi, ca nu va putea participa la meciul programat sambata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.