Sport 23 Martie 2018 11:46
Oceane Dodin, invinsa joi de Simona Halep, in turul doi al Miami Open, a dat vina pe "serviciul de rahat" pentru evolutia sa. 

"Cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioada dificila si as fi avut nevoie sa castig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multa deceptie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat (n.r. - 16 duble greseli), dar asta nu este suficient impotriva jucatoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustata de tenis. As fi preferat sa iau doua (n.r. - 0-6, 0-6). Nu pot sa zic nici ca mi-a fost frica sa pierd. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Si nu stiu de ce m-a parasit. Tatal meu (n.r. - si antrenorul, Fred) este foarte multumit de meciul meu. El e cool, zambeste, rade, e pozitiv. Pe mine, toate astea ma dezgusta”, potrivit Digi24.

Sportiva a recunoscut ca serviciul slab este de vina pentru infrangere si admite ca a cedat nervos: "De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pamant si il invinovatesc pentru asta. Nu i-am cerut asi, voiam doar sa nu fac duble. Dar nu am putut, a fost mai puternic decat mine. Ma las de tenis (razand). I-am spus tatalui meu sa ma scoata de la toate turneele la care sunt inscrisa. Serios, privind inapoi, cred ca voi multumita de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am vazut ca nu sunt la pamant din punct de vedere al tensiului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.