Fostul lider mondial Serena Williams a marturisit ca a fost aproape de moarte dupa ce a adus pe lume primul sau copil in septembrie, se arata intr-un articol dat publicitatii de CNN.

"Aproape ca am murit dupa ce am nascut-o pe fiica mea Olympia", a declarat Serena in articol.

Fosta jucatoare de tenis a fost nevoita sa stea la pat circa sase saptamani, confruntandu-se cu o serie de complicatii, inclusiv un embolism pulmonar. Ea a fost supusa mai multor interventii chirurgicale. "Chiar daca am avut o sarcina usoara, fiica mea s-a nascut prin cezariana, la sectia C de urgenta, dupa ce bataile inimii i-au scazut dramatic in timpul contractiilor. Operatia a decurs fara probleme. Dar ceea ce a urmat la doar 24 de ore dupa nastere au fost 6 zile de incertitudine", a mai spus ea.

De asemenea, a tinut sa multumeasca pentru ingrijirile care i-au fost acordate.

"Sunt extrem de recunoscatoare ca am avut acces la o echipa atat de incredibila de medici si asistente, intr-un spital cu echipamente ultramoderne. Ei au stiut exact cum sa gestioneze aceasta rasturnare complicata a evenimentelor. Daca nu as fi avut parte de ingrijirea lor profesionala, nu as mai fi fost astazi aici"
, a sustinut ea, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.