Josep Santacana, sotul fostei jucatoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario, a intentat divortul si a plecat cu toate bunurile fostei sportive, inclusiv cu trofeele castigate in intreaga cariera.

Barbatul a cerut si custodia celor doi copii, explicand ca fosta sportiva nu este capabila mintal sa se ocupe de ei. Santacana s-a mutat cu actuala iubita cu care a inceput o relatie de cateva luni.

Arantxa Sanchez Vicario si Josep Santacana erau impreuna de 11 ani si locuiau in Miami, impreuna cu cei doi copii. Fosta sportiva si-a trecut averea pe numele sotului.

In prezent, singurele ei venituri sunt salariul de director sportiv la centrul Metropolitan School si colaborarile cu televiziuni.

Familia sportivei nu l-a acceptat niciodata pe Santacana, considerand ca acesta ii vrea doar banii, potrivit Digi24.

Fosta jucatoare de tenis datoreaza 1.7 milioane de euro fiscului spaniol si 7,5 milioane de euro unei banci, dupa ce a facut un imprumut pentru a-si achita alte datorii.

Arantxa Sanchez Vicario a fost lider WTA si a castigat patru turnee de Grand Slam la simplu, sase la dublu si patru la dublu mixt, fiind declarata sportiva anului, in 1994.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.