Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, dupa ce a acuzat dureri in timpul meciului din sferturi. 

"Stiu cat pot sa indur cand vine vorba despre durere, dar stiu si cand sa pun stop. Sunt foarte suparata si frustrata de aceasta problema, e prima oara cand ma retrag in semifinale. Azi am simtit nevoia sa spun stop, fiindca asa e mai bine. Durerea de astazi a fost insuportabila. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis ca nu am destul timp sa recuperez. Am stat prea putin in repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arata ca am lichid si tendinita la al patrulea deget si trebuie sa am grija, a declarat Simona Halep, potrivit gsp.ro.

Dupa retragerea Simonei, Garbine Muguruza este calificata automat in finala de la Doha.

"RMN-ul a dezvaluit ca am o tendinita la al 4-lea deget. Asa ca trebuie sa am grija de aceasta problema si sa ma gandesc mai intai la sanatate. Astazi a fost mai rau si de asta am luat aceasta decizie. Cu siguranta nu mai joc nimic pana la Indian Wells. O sa vad inaintea turneului daca o sa pot juca acolo, pentru moment nu pot sa spun nimic. Este greu sa te califici in semifinale si sa nu poti juca la un turneu atat de frumos. M-am fortat destul de mult in ultimele saptamani si trebuie sa o iau usor”, a explicat cea mai buna jucatoare a Romaniei, in cadrul unei conferinte de presa.

Halep ar fi trebuit sa joace la turneul din Dubai, unde a primit un wildcard, insa participarea a iesit din discutie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.