Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Australia Destanee Aiava, scor 7-6 (5), 6-1.

Simona a castigat primul set la tie-break, insa in cel de-al doilea a calcat gresit si a cazut, solicitand interventia medicului. Sportiva are probleme la glezna stanga, scrie ziare.com.


"A fost un meci foarte dificil. Aiava a inceput bine meciul. Dar stiam ca trebuie sa stau in meci, sa nu cedez si sa incerc sa revin. In setul doi m-am speriat la acea accidentare, dar m-am relaxat. Dupa aceea am simtit ca deschid mai bine unghiurile.

A fost un meci foarte greu. A lovit foarte puternic si nu mi-a fost usor sa intru in meci. Dar am luptat si am facut tot ce am putut. Aiava este foarte talentata si va fi foarte buna pe viitor. Loveste puternic. Seamana putin cu Serena.

Sunt ingrijorata din cauza accidentarii. Este vorba de glezna si am mai avut probleme. Acum conteaza foarte mult recuperarea. Voi face un tratament si voi vedea cum ma recuperez", a declarat Halep la Eurosport, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.