Sport 6 Ianuarie 2018 14:07 de Clara Vacaru
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, sambata, dupa ce a invins-o in finala pe detinatoarea trofeului, Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.

Simona Halep, locul I WTA, a castigat a doua oara turneul de categorie WTA International Shenzhen Open, dupa ce a invins-o, sambata, in finala, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe detinatoarea titlului, sportiva ceha Katerina Siniakova.

Din cauza ploii care a cazut in orasul chinez, finala a fost mutata in sala, nefiind transmisa la TV si disputandu-se fara spectatori.

Halep si Siniakova vor fi adversare si in finala de dublu, care va avea loc dupa cea de simplu, tot in sala. Perechea ceha Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numarul 1, va intalni in ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.