Sorana Cirstea a recunoscut ca nu are o relatie de prietenie cu Halep, punctand "relatia mea cu Simona este una de respect"

Relatia apropiata dintre Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko a dat nastere unor speculatii, avand in vedere ca aceasta din urma a invins-o pe Halep in finala de la Roland Garros din acest an.

Ocupanta locului 1 in clasamentul WTA a declarat, la inceputul lunii decembrie, ca nu este deranjata de relatia apropiata dintre cele doua, intrucat cele doua romance nu sunt prietene.

"Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva. N-ar avea de ce sa ma deranjeze ca e asa buna prietena cu Jelena Ostapenko", a declarat Halep, potrivit Digisport.ro.

Acest lucru a fost confirmat si de jucatoarea din Targoviste.

"Relatia mea cu Simona e una de respect, de profesionalism. Nu suntem prietene, sa iesim la masa, sa ne trimitem inimioare, insa de fiecare data cand ne vedem, mai ales ca stam in acelasi complex si mergem la aceeasi sala, ne salutam, vorbim. Ne respectam la turnee, ne uram bafta. E o relatie de respect si colegialitate, nu de prietenie", a spus ocupanta locului 37 in lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.