Fostul jucator de tenis Ilie Nastase s-a plans ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf de 1 Decembrie.
"De cinci ani ma duc cu fiica mea. E adevarat ca nu m-a invitat niciodata nimeni, m-am dus eu, m-am invitat singur. Am intrat acolo si azi am fost refuzat. Mi s-a spus prin statie ca nu sunt pe lista si ca nu am voie sa intru. M-am dus pe trotuar ca toata lumea, am ascultat imnul si am plecat acasa. Fetita mea a plans si m-am enervat si am plecat.

Nu stiu de ce nu m-au lasat, ca mai erau vreo 20-30 de generali din aceeasi armata ca mine. Ei au putut, eu nu. Au confiscat tara asta si politic si economic, acum au confiscat si Ziua Romaniei si asta este foarte grav. Oamenii care erau acolo au dat la sefi prin statie, au spus ca nu sunt pe lista si nu ma lasa sa intru. Nu sunt suparat pe cei de la poarta. Pe cei care organizeaza, da. Sunt suparat si astept scuzele de rigoare. Ca e presedintele Romaniei, ca cine o fi, nu ma intereseaza. Eu am facut ceva pentru Romania, am fost imbracat militar, general, ca si ceilalti care erau in spate acolo, nu vad de ce eu nu pot sa intru",
a declarat Nastase, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.