Serena Williams, in varsta de 36 de ani, a anuntat ca se casatoreste, joi, cu Alexis Ohanian, in cadrul unei ceremonii care se va desfasura la Contemporary Arts Center din New Orleans.

La nunta care va costa peste un milion de dolari vor participa aproximativ 250 de persoane. Printre invitati se numara si Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara sau Eva Longoria.

Invitatii nu au voie sa foloseasca telefoanele mobile pe timpul nuntii intrucat Serena Williams si revista Vogue au semnat un contract de exclusivitate pentru fotografii.

Mirii au facut public doar orasul in care va avea loc casatoria, nu si locul, astfel ca invitatii vor afla aceste detalii abia joi dimineata, potrivit Digi24.ro.

Cei doi miri s-au cunoscut in anul 2015 si s-au logodit in decembrie 2016, la acelasi hotel din Italia, unde s-au intalnit pentru prima oara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.