Gazeta Sporturilor a scris ca directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost implicat intr-o bataie care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un club de noapte din Bucuresti. Stoica a recunoscut incidentul, insa a precizat ca nu a participat la bataie, ci doar a incercat sa aplaneze conflictul.

Un martor a povestit sursei citate ca Stoica era insotit de fiica sa, Teodora, de prietenul acesteia, Dan Petrache si de Marius Ianuli, team-manager la FCSB. Bataia a inceput in interiorul clubului, unde s-au spart pahare, sticle, s-a distrus mobilier. Apoi a continuat afara, unde au intervenit si bodyguarzii localului. "MM urla in curte ca <va omor pe toti!>. Arunca in parcare cu sticlele de bautura, toti prietenii lui incercau sa-l calmeze", a spus martorul.

Mihai Stoica a recunoscut incidentul, dar a precizat ca el a incercat sa aplaneze conflictul si sa-l apere pe prietenul fiicei sale.

"Am iesit a doua a oara in club in ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase intr-un incident. In interiorul clubului, am aplanat conflictul, afara mi-am iesit din minti si am exagerat, urland, in momentul in care cineva l-a bruscat pe Dan, desi parea ca se linistise. Nu-l cautionez, a gresit, nu e prima oara, dar sper sa fie ultima. Am facut ce ar face orice barbat pentru familia sa, pentru ca el, alaturi de copilul meu pe care-l iubesc neconditionat, este familia mea. Azi dimineata am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-invinetit", a scris Stoica, pe Facebook.

Oficialul stelist a mai fost implicat intr-un incident, la Zurich, cand FCSB a jucat cu echipa locala, in Liga Europa. Stoica s-a imbatat inaintea partidei pe care echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv si alte trei persoane au facut galagie, au spart pahare si sticle, iar conducerea hotelului a intentionat sa evacueze delegatia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat in cele din urma.

Gigi Becali: "Are si el o trauma, MM nu si-a revenit" dupa inchisoare

Incidentul a avut loc in hotelul in care era cazata delegatia Stelei la Zurich, in 3 noiembrie 2016, apoi Stoica nu a mai ajuns la stadion, la meci, scrie News.ro.

"Stiu ce s-a intamplat acolo, am stiut de a doua zi. Nu a fost implicat Reghecampf in episodul ala. A fost implicat MM. Laurentiu a stat pana pe la ora unu, doua, apoi au plecat. Dupa care am inteles ca MM ar fi baut in camera si nu a mai venit nici la meci. Nu Reghe a fost implicat si nu are nicio legatura cu jucatorii. Jucatorii nici nu erau la masa, erau in camera si dormeau cand s-a intamplat. Daca era si Reghe implicat era grav", a declarat patronul FCSB, Gigi Becali.

Citeste si:
Istoric: Ce rol are Rusia în conflictul Serbia-Kosovo
Istoric: Ce rol are Rusia în...

Desi initial a recunoscut, pe Facebook, ca "s-a intersectat" cu alcoolul la Zurich, Stoica a explicat, intr-o conferinta de presa, ca motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich a fost o indigestie cauzata de branza fondue, un produs traditional elvetian, si nu pentru ca ar fi consumat alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.