Trei jucatori de baschet de la echipa Universitatii din Los Angeles au fost retinuti in China pentru furt, relateaza Reuters.

Cei trei baschetbalisti sunt LiAngelo Ball, Cody Riley si Jalen Hill, care au fost retinuti si interogati marti dimineata si eliberati miercuri, fara a avea insa voie sa paraseasca hotelul in care este echipa cazata.

Ei au fost retinuti dupa ce ar fi furat dintr-un magazin Louis Vuitton in timp ce se aflau la Hangzhou, scrie tracknews.ro.

"Universitatea colaboreaza pe deplin cu autoritatile locale in aceasta chestiune si nu avem alte comentarii in acest moment", a declarat UCLA Athletics intr-o declaratie oferita de purtatoarea de cuvant Shana Wilson.

Echipa este in China pentru a juca meciul de debut al sezonului impotriva unei alte formatii americane, Georgia Tech. Acesta urmeaza sa aiba loc sambata, in Shanghai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.