Dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia in primul meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, Simona Halep s-a declarat fericita ca a ca a castigat primul meci in calitate de numarul 1 mondial.

"A fost un meci senzational, cred ca am jucat un tenis foarte bun. Nu este niciodata usor sa joci impotriva Carolinei. M-a invins la Beijing, dar, de asemenea, am jucat la Toronto si am avut acel meci in mintea mea... Am jucat bine, ma simt extraordinar la Singapore si va multumesc tuturor pentru ca ati venit.

Este primul turneu la care particip ca numarul 1 mondial si sunt foarte fericita ca am castigat primul meci din aceasta pozitie. Este un semn bun, a alungat presiunea... Imi place sa fiu in aceasta postura si sper ca la urmatorul meci voi juca chiar mai bine decat astazi.

Sunt mult mai increzatoare si am muncit foarte mult dupa US Open, am servit chiar bine azi si m-a ajutat sa castig meciul", a spus Simona Halep, citata de stirileprotv.ro.

CITESTE SI: Simona Halep, a treia saptamana la rand lider WTA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.