Josep Guardiola este de parere ca este o zi foarte trista pentru democratie, avand in vedere decizia Guvernului de la Madrid in privinta Cataloniei, scrie hotnews.ro.
"Este o zi foarte trista pentru democratie. Credeam ca in secolul XXI nu se intampla astfel de lucruri, dar din nefericire s-au intamplat. Parlamentul catalan este mult mai vechi decat cel spaniol. Sunt foarte trist. Pana la urma oamenii au uitat ca ne doream sa votam. Ceea ce ne doream era sa ascultam poporul catalan. Si probabil nu si-ar fi dorit independenta. Sau da. Insa nu ne-au lasat nici sa facem asta.

Este o zi foarte trista pentru democratie pentru ca singurul lucru pe care ni-l doream era sa votam si pentru ca vointa poporului este mai presus de orice lege, inclusiv de Constitutie. Este o zi foarte trista pentru toata Europa, pentru toata lumea"
, a declarat Guardiola, potrivit Marca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.