Fostul fotbalist Adrian Mutu s-a casatorit religios cu Sandra Bachici, duminica, la cateva ore dupa ce cei doi si-au botezat baietelul.

Ceremonia a avut loc la Biserica Sf. Spiridon Nou, din Capitala.

Nasii celor doi sunt selectionerul Cosmin Contra si sotia sa Alina.

Petrecerea are loc la un restaurant din centrul Bucurestiului.

Adrian Mutu si Sandra sunt casatoriti civil din data de 14 februarie. Cei doi au un baietel, Tiago, in varsta de sase luni, care a fost botezat duminica, la o biserica din Pipera. Tiago Adrian Mutu s-a nascut la 14 aprilie, iar nasii micutului sunt Beatrice si Eduard Stancioiu, scrie News.ro.

Potrivit presei centrale, masina in care se aflau Mutu si sotia lui a acrosat autoturismul unei televiziuni la plecarea de la biserica in care a avut loc botezul lui Tiago.

Mutu, in varsta de 38 de ani, mai are trei copii din casatoriile anterioare: baiatul Mario (14 ani) din casnicia cu Alexandra Dinu si fetitele Adriana (10 ani) si Maya (8 ani) din casatoria cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.