Intr-un mesaj postat pe Instagram, Simona Halep ii multumeste antrenorului Darren Cahill, pentru ca i-a fost alaturi zilnic si ca a ajutat-o sa-si indeplineasca visul, informeaza gsp.ro.

"Dupa 5 zile, as vrea sa impartasesc asta cu voi. Am avut un vis inca de cand m-am apucat sa joc tenis ... sa fiu numarul 1 in lume. Acum, acest vis este realitate si cuvintele sunt prea sarace ca sa exprime cum ma simt. Stiu ca va fi foarte dificil sa ma mentin, dar voi continua sa muncesc si sa joc tenis, fiindca iubesc faptul ca fiecare zi este o provocare. As vrea sa ii multumesc lui Darren pentru ca a fost alaturi de mine in fiecare zi din 2015 incoace pentru a ma ajuta sa raspund acelei provocari. Esti cel mai bun antrenor! E timpul pentru Singapore, alta provocare majora. Sper la zile frumoase si acolo!", a scris Simona pe reteaua de socializare.

Halep a devenit oficial cea mai buna jucatoare din lume, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open. Halep este prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat, in 1975.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.