Dupa ce si-a luat revansa in fata Dariei Kasatkina, Simona Halep se bucura ca a facut un meci mai bun decat cel de la Wuhan, sustinand ca a schimbat tactica, scrie digi24.ro.
"A fost un meci excelent. Cred ca am jucat mult mai bine decat la Wuhan. Am schimbat tactica si a functionat destul de bine. Mi-am facut jocul. Am jucat solid, constant. Am muncit mult - cred ca asta se vede acum si ma face sa am incredere in loviturile mele. Pot folosi bine directii diferite si am si forta. Am servit bine astazi, am inceput sa simt jocul. Pentru ca am incredere, simt ca pot sa controlez fiecare minge in parte. Ies pe teren pentru a lua fiecare minge in parte", a sustinut Simona Halep pentru site-ul WTA.

"Chiar si inainte de acel meci cu Sarapova simteam ca am destula incredere, ma simteam destul de bine. Am jucat destul de bine cu Riske, in acele trei seturi, apoi primul set impotriva Rybarikovei a fost destul de bun si el. Meci cu meci si cu fiecare antrenament am inceput sa ma simt bine pe teren, sa adun incredere si sa capat acea dorinta de a castiga meciuri", a adaugat romanca, citata de prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.