Cristian Borcea, fostul actionar de la Dinamo ar putea fi eliberat conditionat. Decizia luata miercuri de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva. 

"Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucuresti in baza sentintei penale nr. 238/2012.

Pune in vedere condamnatului dispozitiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberarii conditionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Masura dispusa se comunica Administratiei locului de detinere a inculpatului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica azi, 4.10.2017", precizeaza un comunicat de presa al Tribunalului Bucuresti, potrivit Gsp.ro.

Decizia poate fi atacata in termen de trei zile.

Avocata fostului actionar de la Dinamo a precizat ca acesta a adus suficiente dovezi care sa demonstreze reintegrarea sociala; a efectuat ore de munca in folosul comunitatii si a spalat chiar si podelele in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.