Ion Tiriac este hotarat sa dea in judecata Asociatia de Tenis Feminin, careia ii va solicita despagubiri de milioane de euro. Omul de afaceri romani declara razboi impotriva WTA, anunta presa catalana. 

"Ion Tiriac declara razboi impotriva WTA. Organizatorul Madrid Mutua Open considera ca turneul a suferit pierderi economice uriase din cauza actiunilor WTA", scrie El Mundo Deportivo, potrivit Digisport.ro.

Omul de afaceri se simte persecutat de actiunile WTA si considera ca acestea i-au adus prejudicii uriase in ultimii ani.

Organizatorul turneului Madrid Mutua Open nu este multumit de felul in care sunt programate turneele, care se desfasoara in preajma celui de la Madrid, lucru ce ar duce la pierderi economice importante si i-ar indeparta pe sponsori.

La Mutua Madrid Open, organizatorii au intampinat dificultati din cauza faptului ca unele jucatoare erau implicate in alte turnee din calendarul WTA.

Anul acesta, turneul feminin din Madrid s-a desfasurat in perioada 5-14 mai 2017, iar Ion Tiriac a declarat ca isi doreste sa transforme aceasta competitie in al cincilea turneu de Gland Slam al anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.