Sport 29 August 2017 15:03
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost unul palpitant si extraordinar, iar cauza infrangerii este serviciul slab al Simonei. 

„Se poate spune ca Simona i-a dat lacrimile Mariei. N-am vazut-o niciodata plangand pe Maria Sharapova. Nu stiam daca e in stare. Dar e explicabil ce am vazut, pentru ca sunt unii care o admira pe Sharapova, altii care o detesta, dar nimeni nu poate sa nu-i recunoasca marea ei dragoste pentru tenis. Faptul ca dupa 19 luni ea disputa din nou un meci intr-un turneu de grand slam, mai ales la US Open unde avut meciuri memorabile, e explicabil ca a avut lacrimi”, spune jurnalistul CTP, potrivit Digi24.ro.

„Nu sunt suparat dupa aceasta infrangere a Simonei. A fost un meci palpitant, desfasurat in fata unei imense arene, plina ochi la un meci din primul tur. E extraordinar. In ciuda dramatismului partidei si a rasturnarii de situatie, cauza infrangerii e simpla si limpede: serviciul. La jocul din camp, s-a descurcat foarte bine, a facut fata in raliuri, s-a miscat foarte bine cu rapiditatea ei celebra, a si scos la un moment dat patru lovituri ca si castigatoare ale Sharapovei, intr-un schimb care ar putea candida la punctul zilei sau al turneului de pana acum”, a adaugat Cristian Tudor Popescu.

Cand a fost intrebat daca se contureaza un complex al Simonei Halep in fata Mariei Sharapova, jurnalistul a punctat ca: „Se formeaza si asa ceva cand pierzi de sapte ori si nu castigi niciodata. Sharapova a spus foarte bine: ne respectam, indiferent de palmares, intalnirile au fost puternice, tensionate si asa e. Faptul ca Sharapova e mai buna decat Simona e un fapt, nu ne putem supara. Ceea ce m-a pus pe ganduri si ma ingrijoreaza e faptul ca i-a disparut Simonei acea platosa de echilibru si siguranta pe care si-a construit-o in lunile din urma si a inceput sa crape platosa, sa se desprinda si dedesubt se vede Simona nelinistita de la inceputul acestui an”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.