Sport 24 August 2017 13:00
Gigi Becali, finantatorul FCSB, a declarat, joi, ca a fost foarte stresat inainte de meciul cu Sporting Lisabona, motiv pentru care nu a putut sa faca "rugaciunea ca lumea"
"Aveam niste emotii mari. Am zis . Atunci cand au dat 1-0, gata, emotiile au scazut. Am dat noi, 1-1, nu mai aveam emotii asa mari. La 2-1, la revedere, nu mai aveam niciun fel de emotii. Ma uitam ca la spactacol, asa, sa treaca timpul, sa plec acasa, 3-1, cu asta, basta. Eu o saptamana nu am dormit asa bine. E un stres pe care nu-l poti controla, desi eu nu sunt omul care sa fie stresat. Nu poti controla emotia, pentru ca era vorba de 20-25 de milioane in plus. In noaptea asta am dormit ca un mielusel. Nici la rugaciune nu faceam rugaciunea ca lumea, ca ma gandeam la echipa, cine o sa joace, cum o sa joace, ce-o sa faca. Acum am facut rugciunea frumos, cu gandul la Dumnezeu, linistit, am terminat cu stresul. Asta inseamna fotbalul", a declarat Becali, noteaza Digi24.ro.

FCSB a fost invinsa de Sporting Lisabona, cu scorul de 5 la 1. In tur, scorul a fost egal 0-0. FSCB va juca in grupele Ligii Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.