Sport 15 August 2017 14:16
Simona Halep a relatat experienta neplacuta pe care a trait-o in timpul zborului cu un avion de mici dimensiuni, de la Toronto catre Cincinnati.
"Cand am vazut avionul, am fost speriata, ca sa fiu sincera. El (n.r.- Darren) mi-a spus sa fiu linistita, o sa fie in regula. A trebuit sa oprim la Buffalo, penru formalitatile vamale. Am spus ca e suficient un zbor de 30 de minute. Nu mai merg cu avionul ala. Asa ca am luat o masina si am venit cu ea. Avionul era prea mic, aveam o senzatie de claustrofobie. Simteam ca nu am aer, era frig.

Fizioterapeutul si antrenorul de fitness au venit cu avionul acela si eu am venit cu Darren. Bietul Darren. Imi pare rau pentru el. A fost relaxant, dupa acel avion. Eu am condus doua ore, el patru. Peisajul de pe drum a fost frumos. Si drumul a fost linistit. Avionul se misca prea mult. A fost mai bine pe pamant", a povestit Simona Halep, potrivit digi24.ro, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.