Sport 27 Iulie 2017 14:36
Tenismanul sarb Noval Djokovici, a anuntat ca nu va mai participa la niciun turneu in acest an.

"Dupa un an si jumatate in care am incercat sa tratez problema la cot, ce s-a inrautatit in ultimele doua luni, am decis sa nu mai joc la niciun turneu restul sezonului 2017. Din pacate trebuia sa iau aceasta decizie. Wimbledon a fost cel mai dificil turneu pentru mine in ceea ce priveste durerile la cot. Am consultat multi medici si specialisti in ultimele 12-15 luni, mai aes in ultimele doua luni, in care am simtit ca situatia se inrautateste si cu totii au convenit ca am nevoie de odihna, de timp. Este o accidentare la care nu se poate face nimic imediat, este ceva ce necesita timp pentru a se reface natural", a sustinut jucatorul de tenis intr-o interventie live pe pagina sa de Facebook.

"Nu este o decizie usoara, dar incerc sa privesc partea pozitiva, totul in viata se intampla cu un scop si voi incerca sa folosesc acest timp pentru a petrece timp de calitate cu familia mea. Intr-o luna si jumatate, eu si Jelena vom deveni din nou parinti", a adaugat el, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.