Sport 24 Iulie 2017 16:27
Nicolae Nedeff, fost director si antrenor tehnic al echipelor nationale de handbal din Romania, care a adus tarii sapte titluri mondiale, s-a stins din viata in data de 24 iulie 2017, la varsta de 88 de ani.
Nicolae Nedeff este cunoscut drept singurul antrenor de handbal din lume care a castigat sapte titluri mondiale, trei cu echipa nationala feminina si patru cu cea masculina, insotite de medalii la Campionatele Mondiale si Jocurile Olimpice de vara.

”E o pierdere enorma pentru familia handbalului romanesc si pentru Federatia Romana de Handbal. Formator si indrumator, parinte al loturilor pe care le-a coordonat si cu care a scris istorie, un urias pentru noi toti. Regret imens si imi exprim condoleantele sotiei si familiei, asigurandu-i de tot sprijinul meu si al colegilor din handbal”,
a anuntat Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, potrivit frh.ro.

Corpul neinsufletit urmeaza sa fie depus la capela Cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, marti, incepand cu ora 14:00. Inmormantarea este programata pentru ziua de miercuri, la ora 13:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.