Sport 18 Iulie 2017 13:56
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca isi doreste ca municipalitatea sa se implice in sustinerea Clubului Rapid, contribuind la salvarea unui brand national. A precizat ca detaliile tehnice si financiare pot fi stabilite doar dupa ce specialistii vor realiza o analiza. 

"Este o dorinta a noastra, a tuturor, fie ca suntem sau nu microbisti, sa contribuim la salvarea unui brand national. Cred ca echipa Rapid are foarte multi fani. Eu sunt un om care face sport, incurajez sportul. Finantam, asa cum stiti, prin CSM activitatile sportive si m-as implica si eu, bineinteles, alaturi de cei doi primari - primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu - pentru salvarea acestui brand national. Detaliile tehnice si financiare le vom anunta ulterior, pentru ca acum suntem intr-o perioada de pregatire, de analiza si nu am dori sa dam elemente suplimentare despre negociere", a precizat edilul la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, potrivit dcnews.ro.

Primarul a precizat ca nu poate spune o suma exacta

"Nu m-am gandit inca la o suma. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialistii care analizeaza toate documentele, situatia de fapt in care se afla, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucuresteni, pentru Romania este ca acest club sa joace din nou si sa ajunga cat se poate mai sus ca performanta sportiva", a continuat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.