Sport 13 Iulie 2017 16:34
TAS a decis astazi ca Viitorul ramane campioana Romaniei, iar Gigi Becali s-a tinut de cuvant si l-a felicitat pe Gica Hagi. Acesta a facut public mesajul pe care i l-a transmis "Regelui". 

Gigi Becali si-a recunoscut infrangerea si i-a felicitat pe cei de la Viitorul pentru primul lor titlu.

”Ce sa comentez? Am cerut un arbitraj. Au dreptate ei, sunt campioni. Felicitari! I-am trimis mesaj, l-am felicitat. Am scris: 'Felicitari, Meriti sa fii campion'. Toate, cu litere mari. Ce atata balamuc? Am cerut un simplu arbitraj. Au castigat, felicitari! Nu conteaza cu ce s-au aparat.

Inca nu mi-a raspuns la mesaj. El este suparacios, dar eu astept sa imi raspunda, daca nu-mi raspunde o sa-l sun. Dar o sa-i treaca, cat o sa stea suparat. Eu cu Gica nu ma mai cert niciodata in viata. Dar la fotbal e razboi incontinuu”, a declarat Gigi Becali dupa aflarea deciziei de la TAS, potrivit digisport.ro.

Viitorul a castigat titlul datorita avantajului rezultatelor directe in meciurile din play-off. FCSB, care a incheiat sezonul la egalitate de puncte a contestat decizia si a mers la TAS, sustinand ca ar trebui sa fie luate in considerare si meciurile directe, situatie in care ar fi avut castig de cauza.

Tribunalul de la Lausanne a decis insa ca Viitorul este campioana. Astfel, echipa lui Hagi va evolua in turul trei preliminar al Champions League, pe ruta campioanelor, in timp ce FCSB va juca pe ruta non campioanelor. Cele doua echipe isi vor afla adversarele pe 14 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.