Sport 12 Iulie 2017 11:45
Ilie Nastase sustine ca Johanna Konta a riscat inca de la inceput, in timp ce, pe Simona Halep a fost presiunea locului unu in clasamentul WTA.
"Konta a riscat de la inceput. Cand i-a intrat, i-a intrat, cand nu i-a intrat a iesit trei metri, nici macar doi centimetri. Daca nu risti pe iarba si joci doar defensiv este greu sa castigi. Nu o pot critica, doar ea joaca pe teren, asa simte ea sa joace. E greu sa schimbi, trebue sa si stii sa schimbi sau sa-ti dea si adversara sansa. Daca adversara loveste asa tare si de doua ori ti-o da in teren si de cinci ori in gard, e greu sa joci. Pe iarba e greu sa faci altceva, trebuie sa ii dai sa o rupi sa nu o vada adversara, asa cum a facut-o Venus Williams astazi cu Ostapenko care nu a castigat la Roland Garros, ci a pierdut Halep.

A fost multa presiune pe Halep, deoarece stia ca joaca pentru numarul unu mondial si cu sanse pentru un Grand Slam. Iti trebuie sa ai si sansa pentru a ajunge acolo. Halep a jucat bine si asta da incredere, ea poate castiga un turneu de Grand Slam. Lui Halep i-as spune ca ar trebui sa fie mai agresiva in momentele in care are avantaj. Atunci trebuie sa fii agresiv, iar ea a stat si a astepta greseala adversarei"
, a declarat Nastase la Digisport, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.