Sport 4 Iulie 2017 16:19
Ekaterina Nadólskaia, o jurnalista din Rusia care a dorit sa-i ia un interviu fostului fotbalist la Cupa Confederatiilor l-a acuzat pe Diego Maradona de hartuire sexuala.

Potrivit La Vanguardia, femeia sustine ca Maradona a incercat sa-i rupa hainele intr-o camera la un hotel din Sankt Petersburg.

"A venit asistentul sau, mi-a aruncat 500 de dolari si apoi a chemat paza. Trei barbati m-au scos din camera. Nici macar nu mi-am putut lua lucrurile", a declarat Nadolskaia, citata de site-ul Lenta.ru.

"Nimeni nu mi-a oferit scuze pentru acest comportament", a adaugat ea.

Totusi, Canalul 5 din Sankt Petersburg a oferit o versiune complet diferita a sirului evenimentelor, sustinand ca jurnalista a inceput, de fapt, sa se dezbrace in fata lui Maradona si a declansat un adevarat scandal cand i s-a cerut sa plece.

"Ii doresc lui Diego Maradona sa treaca prin ce am trecut eu. Si sper ca sa existe cineva care se va comporta la fel cu el, pentru ca in viata totul se plateste", se mai arata intr-un mesaj al jurnalistei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.