Sport 16 Iunie 2017 11:54
Cristiano Ronaldo l-a anuntat pe presedintele clubului, Florentino Perez, ca vrea sa paraseasca Real Madrid. Fotbalistul este revoltat de faptul ca procurorii spanioli il acuza de o frauda de 14,7 milioane de euro. 

"Cristiano Ronaldo vrea sa plece din Spania", informeaza cotidianul A Bola, citat de mediafax.ro. Potrivit presei portugheze, decizia este ireversibila si a fost deja comunicata lui Florentino Perez, presedintele clubului.

Fotbalistul se arata dezamagit de acuzatiile care i se aduc. Echipa si-a exprimat oficial sustinerea fata de atacantul in varsta de 32 de ani, printr-un comunicat de presa in care anunta oficial ca fotbalistul si-a indeplinit intotdeauna obligatiile fiscale.

Potrivit Forbes, Cristiano Ronaldo este cel mai bine platit sportiv din lume in acest moment. In ultimele 12 luni, el a castigat 82,6 milioane de euro numai din salarii si contracte de publicitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.