Sport 14 Iunie 2017 17:37
Chiar daca FCSB a demarat procesul de la TAS, Gigi Becali a anuntat ca el nu doreste sa se implice si nici nu mai vrea sa vorbeasca despre acest subiect. 

"Nu pot sa vorbesc mai multe despre transferuri (n.r. Coman si Nedelcu), ca pe urma poate se supara Gica. Mie imi place sa spun adevarul la oameni, dar Gica poate are si el socotelile lui. Si-asa sunt in situatia in care sunt cu el, cu TAS-ul, nu vreau sa mai vorbesc si sa il supar si cu astea. Macar el e un om care merita totul in tara asta", a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Intrebat despre punctul in care a ajuns procesul de la TAS, acesta a amintit ca se fac toate demersurile necesare, de care se ocupa avocatii, repetand "Eu nu mai vreau sa ma bag."

In cadrul aceluiasi interviu, Becali a completat: "Nu e vorba de regret, dar nu mai imi arde sa vorbesc. De ce? Eu stau sa vorbesc cu oamenii, iubesc tara asta. Dar vad ca suntem sfidati in tara asta. Eu, intr-un domeniu in care activez, nu pot sa fac nimic. Si asta pentru ca sunt 200 de oameni care nu au demnitate si ridica mainile in Adunarea Generala, sa voteze ce li se spune. Tirania asta pe care o face Burleanu o sa se termine pana la urma. Vreau si eu sa tin cu echipa nationala, vreau sa am si eu emotii pentru echipa nationala, cum aveam pe vremuri."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.