Sport 8 Iunie 2017 17:29
Inainte de inceperea meciului dintre Arabia Saudita si Australia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, jucatorii echipei nationale a Arabiei Saudite au refuzat sa tina un moment de reculegere in memoria victimelor atacului de sambata, din Londra. 

Imaginile cu refuzul arabilor au fost preluate de presa britanica, ce a criticat dur gestul jucatorilor Arabiei Saudite.

Imaginile surprind jucatorii australieni, aliniati in mijlocul terenului, pentru minutul de reculegere, moment ignorat total de reprezentantii Arabiei Saudite, care isi continua incalzirea. In acelasi moment, nici rezervele echipei nu s-au ridicat in picioare, a notat digisport.ro.

Suporterii Arabiei Saudite s-au justificat in fata acuzatiilor, mentionand ca nu este vorba despre un boicot, ci despre respectarea principiilor culturii musulmane, unde nu se obisnuieste sa se tina momente de reculegere, in amintirea persoanelor decedate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.