Sport 21 Mai 2017 22:29
Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, a declarat ca nu a putut sa faca nimic in setul trei al finalei de la Roma, cu Elina Svitolina, deoarece nu putea sa alerge, avand dureri la glezna. Ea a precizat, in conferinta de presa de dupa meci, ca nu simte ca ar avea o accidentare grava, insa va trebui sa faca un control, si isi doreste sa se refaca rapid pentru participarea la Roland Garros.

"La 5-3 in primul set cand m-am intors pentru un forehand am simtit din nou durere, de aceea am cerut sa imi fie bandajata glezna, ma temeam sa nu ajung mai rau. Nu imi place niciodata sa renunt in timpul meciurilor, nu vreau sa opresc meciurile, voiam doar sa incerc sa castig setul doi. Insa nu am putut. M-a durut si inca ma doare cand merg. Psihic nu este atat de rau, sunt inca puternica, nu ma panichez. Fizic, nu puteam sa alerg, de aceea nu am facut nimic in setul trei. Svitolina este o jucatoare foarte buna, cu evolutii foarte bune in acest an. Eu voi incerca sa ma recuperez cat mai curand posibil si sa merg la Roland Garros, asta imi doresc. Cred ca o saptamana este suficienta pentru recuperarea gleznei, dar trebuie sa fac un RMN sa vad ce am. Voi merge acasa sa il fac. Sper ca nu este prea rau. Nu simt asta. Inca ma doare, deci va trebui sa fac un control", a spus Halep.

Intrebata daca se considera favorita la Roland Garros, ea a raspuns: "Nu, in acest moment nu". Sportiva a mentionat ca la turneul de Grand Slam favorite sunt "vreo 15 jucatoare".

Simona Halep a fost invinsa de sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA si favorita 8, in finala turneului de la Roma, si a ratat sansa de urca pe locul trei in ierarhia tenisului feminin. Svitolina s-a impus cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1. Halep a avut probleme la glezna dreapta pe parcursul finalei, scrie News.ro.

Simona Halep s-a impus saptamana trecuta la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.