Sport 21 Mai 2017 16:17
Handbalista Cristina Varzaru sustine ca "relatia" pe care a avut-o cu acest sport i-a oferit mai mult decat ar fi indraznit sa viseze vreodata.

"Mi-am petrecut ultimii 27 de ani din viata intr-o relatie care mi-a oferit mai mult decat as fi indraznit sa visez vreodata.

O relatie pentru care am facut TOT ce am putut. Cu munca multa, multa de tot, cu pasiune, cu foame de realizare, cu dorinta de a fi mereu mai buna decat toti ceilalti. Cu framantari, cu disperare. Cu lacrimi, de fericire sau amare. Cu dorinta de a nu-mi dezamagi familia. Cu inima deschisa. Intotdeauna. Handbalul mi-a intors de fiecare data dragostea pe care uneori n-am stiut cum sa i-o arat, dar de cele mai multe ori am reusit s-o fac.

Pun punct unei cariere de jucatoare profesionista de handbal care, pe langa titluri sau notorietate, mi-a daruit experiente de neuitat si prieteni adevarati. Si m-a transformat in persoana care sunt astazi si de care sunt extrem de mandra. O voi lua de la capat din alta postura, dar in aceeasi relatie.

Va multumesc pentru tot si ma inclin!", a scris Cristina Varzaru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.